Meester

Michelle Karsdorp

lees meer

iedere donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur

Gratis inloopspreekuur

Michelle Karsdorp

Sinds 1 september 2014 werk ik bij Bakhuis & Wekking Advocaten. Binnen het kantoor houd ik mij bezig met het personen- en familierecht, civiele jeugdrecht en arbeidsrecht.

In september 2015 rondde ik de opleiding Personen- en Familierecht aan de Family Law Academy succesvol af. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring op het gebied van familierecht. Binnen het civiele jeugdrecht sta ik ouders bij in zaken aangaande een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van hun kinderen. Ook ondersteun ik minderjarigen die (vaak) kampen met gedragsproblematiek en (dreigen) in een instelling voor gesloten jeugdhulp te worden geplaatst.

Daarnaast ben ik actief op het gebied van arbeidsrecht. Werknemers en werkgevers kunnen bij mij terecht voor arbeidsrechtelijke kwesties.

Of het nu gaat om een scheiding, een arbeidsconflict of andere aangelegenheden, het geeft mij voldoening dat ik mijn cliënten verder kan helpen. De uitdaging is om zorgvuldig op zoek te gaan naar een duurzame oplossing. Het liefst doe ik dat in overleg, maar als een procedure nodig is ga ik dat niet uit de weg. Soms hebben partijen juist behoefte aan een uitspraak van de rechter die duidelijkheid biedt. Ik ben oprecht en behandel mijn cliënten zoals ik zelf behandeld wil worden. Ze zijn voor mij geen nummer, ik voel me echt betrokken. Aan de andere kant ben ik duidelijk en transparant en wil ik geen verkeerde verwachtingen scheppen. Gedreven en resultaatgericht als ik ben, gaat het altijd om de beste uitkomst voor mijn cliënten.

Naast mijn werk bij Bakhuis & Wekking Advocaten sport ik graag en ben ik ook maatschappelijk betrokken.

E-mailadres
m.karsdorp@bakhuiswekking.nl

mr. Michelle Karsdorp

mr. Michelle Karsdorp

Personen- en familierecht en arbeidsrecht