Meester

Beau Eijgelsheim

lees meer

iedere donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur

Gratis inloopspreekuur

Beau Eijgelsheim

Begin 2023 voltooide ik mijn studie rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn master strafrecht liep ik vijf maanden stage bij een klein advocatenkantoor waar ik de nodige ervaring heb opgedaan in het personen- en familierecht, het strafrecht en het aansprakelijkheidsrecht. In december 2023 ben ik gestart bij Bakhuis & Wekking Advocaten als juridisch medewerker, waarna ik in januari 2024 ben beëdigd als advocaat.

In de periode tussen het afstuderen en het starten bij Bakhuis & Wekking Advocaten reisde ik ruim 7 maanden in onder andere Zuidoost Azië en Australië. De aldaar opgedane inzichten en ervaringen waren van groot nut voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik ben gespecialiseerd in het familierecht, maar door mijn brede interesse en opleiding in verschillende rechtsgebieden ben ik in staat uiteenlopende juridische kwesties te behandelen. Naast mijn opleiding heb ik eveneens een uitgebreide cursus personen- en familierecht gevolgd.

Integriteit, empathie en open communicatie zijn kernwaarden die bij mij voorop staan. Met mijn frisse blik en gedrevenheid zet ik mij in voor de belangen van mijn cliënten. Naast mijn werkzaamheden als advocaat ben ik een fervent voetballiefhebber en ga ik regelmatig naar concerten en festivals.

E-mailadres
b.eijgelsheim@bakhuiswekking.nl

mr. Beau Eijgelsheim

mr. Beau Eijgelsheim

Personen- en familierecht