Meester

Kim Hermsen

lees meer

iedere donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur

Gratis inloopspreekuur

Kim Hermsen

Al van kinds af aan wil ik advocaat worden. In 2010 heb ik daarom mijn studie Rechten afgerond aan de Universiteit van Tilburg en sinds 2011 werk ik als advocaat. Ook ben ik (vice)voorzitter geweest van de Jonge Balie.

Sinds 1 januari 2020 werk ik bij Bakhuis & Wekking Advocaten. Hier houd ik me voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het erfrecht. Op deze rechtsgebieden heb ik verschillende verdiepingscursussen gevolgd, onder meer over de verdeling van nalatenschappen en de scheidende ondernemer. Ook ben ik werkzaam op het gebied van het civiele jeugdrecht. Hier sta ik cliënten bij in zaken over ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van kinderen. Daarnaast houd ik me ook bezig met alimentatieberekeningen waarbij speciaal aandacht is voor samengestelde gezinnen en ondernemers.

De lijnen met mijn cliënten zijn kort en er is veel persoonlijk contact. Ik ben niet alleen bezig met de procedure, maar ook met het menselijke verhaal erachter. Kwaliteit, betrouwbaarheid en creativiteit zijn in mijn werk belangrijk en ik wil er graag zijn voor een zo breed mogelijke groep mensen in de samenleving. Dit geldt zowel voor particulieren als voor ondernemers.

E-mailadres
k.hermsen@bakhuiswekking.nl

mr. Kim Hermsen

mr. Kim Hermsen

Personen- en familierecht en erfrecht